Information vårterminen!

Hej!

Vi vill informera er där hemma om ändringar vi gjort i schemat, både för åk 2 och åk 3.

Idrott: Grupp 1 och grupp 2 byter tid med varandra. Grupp 2 startar med idrott efter samlingen kl. 08.30. Grupp 1 har idrott efter rasten kl. 10.10. Idrottsgrupp 3 har kvar sin tid efter lunch. Idrottskläder med imorgon onsdag!

Elevens val ändrar tid på schemat för alla i åk 2 och åk 3 då vi fortsätter arbeta tillsammans. Vi kommer att ha en utedag varje månad med efterföljande dokumentation efter lunch. Dagarna är 25/1, 1/3, 26/4, 31/5. Eleverna är med i planeringsstadiet inför dagarna och fokus kommer ligga på friluftsliv. Självklart kommer de som vill kunna ha lite nyttig fika, mellanmål, med sig ut. Passet med elevens val, som utgår på torsdagar, fylls med svenska, då ges även nya läsläxan ut.

Åk 3 kommer att ha textilslöjd under vårterminen och det är Kajsa som är lärare i åk 1 som undervisar i ämnet.

Rörelsepasset som åk 2 har haft på fredagar går över till att vara SO- samhällskunskap. Vi kommer att se på ”Lilla aktuellt” eller utvärdera veckan som gått. Ibland behöver vi ha denna korta stund till gemensam stund att samtala kring vår gemensamma värdegrund.

Alla elever i åk 2 och åk 3 åker till Veddige ishall på onsdag nästa vecka. Se över tillgången på skridskor och hjälmar. Det är ok att ta med nyttig fika. Vi åker direkt då skolan startar och är tillbaka till lunch.

Nya veckot kommer på fredag, här på bloggen!

Ha det gott!

Pelle, Jenny, Caroline, Peter och Ann

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *