Ny läxa för 2orna

Hej!

Detta inlägget är riktat mot 2orna. Det är nämligen så att jag efter några önskningar (från eleverna själva) infört en till läxa, en skrivläxa. Eleverna kommer få läxan idag, och den ska lämnas in på tisdag nästa vecka, den 17/10 alltså. Det är lite kort tid just denna veckan, men det ger eleverna en liten knuff att sätta igång med skrivningen. Jag bifogar bilder nedan för att ni på bästa möjliga sätt ska kunna hjälpa era barn med läxan.

Det jag hade behövt från er är att ni kollar i era barns väskor och hjälper dom att komma ihåg att läxan SKA bli gjord och SKA komma tillbaka och FÅR INTE komma bort. Det är nämligen så att många olika läxböcker kommit bort, vilket påverkar undervisningen en hel del. Här nedan har ni bilderna om Skrivläxa 1. 

På framtiden har eleverna fått lite saker de ska tänka på medan de skriver, vilket ni gärna får påminna dem om.

Läxan ser ni ovan. Den är alltså inte allt för utmanande, det gäller bara att få barnen att sätta sig och tillbringa några minuter till denna läxan som i länge kommer hjälpa eleverna massvis i längden. Jag hade uppskattat om ni hjälper era barn, om ni märker att det behövs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *